Hoteloversigt
english

Skønne buffeter

Tapas

  • Stegte tigerrejer i tomat med salsa
  • Marineret kylling med lime dip
  • Grillet chorizo pølser med krydder dip
  • Gratineret svampe med pesto
  • Indbagte kartofler med safran dip
  • Serrano skinke med oliven tapernade
  • Manchego med pærechutney
  • Crostini med rosmarin creme
  • 3 slags friskbagt brød

Pris kr. 235,-
pr. person

Traditionel

  • 3 slags kolde fisk & skaldyr (serveres på tallerken)
  • Røget dyrekølle med pesto
  • Helstegt laksefilet med spinat creme
  • Rosastegt kalveculotte
  • Timianstegt dansk svinefilet
  • 2 slags kartofler, sauce, varm graniture og tre salater inspireret af årstiden
  • Brød og smør
  • 3 slags danske oste med kiks og sylt
  • Cremet chokoladekage med brændte mandler
  • Frisk frugt

Pris kr. 375,-
pr. person

Italiensk

  • Intalienskinspireret fisketallerken (serveres på tallerken)
  • Oksecarpaccio med parmesan flager
  • Salami ventricina med basilikum og mozzeralla
  • Parmaskinke med grillet peberfrugt
  • Pasta pesto og diverse slater
  • Kalvefilet bagt i Panchetta med aioli
  • Fyldt oksefilet med løg, oliven og soltørrede tomater
  • Kylling "Romanese" i tomatcreme
  • Udvalg af brød, grissini, tapas mv.
  • Italiensk islagkage og frugtanretning

Pris kr. 445,-
pr. person

* Minimum 20 personer
* Efter 7 timer af arrangementet pålægges et gebyr på kr. 450,- pr. tjener pr. time

 

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar på 8654 4744