Hoteloversigt
english

Konferencefaciliteter i Odder

Montra Odder Parkhotel råder over moderne konferencefaciliteter i Odder. Konferencehotellet er beliggende i Østjylland lidt syd for Århus, hvor vi er klar til at byde Jeres konference velkommen. Odder Parkhotel er et moderne fire-stjernet hotel og konferencehotel i Østjylland.

Skal I arrangere kundemøder, konferencer, kurser eller lign. i Østjylland uden for Jeres egen virksomhed for at få ro til mødet, så er eksterne kursus- og konferencefaciliteter en let og behagelig måde at afvikle mødet på. Montra Odder Parkhotel tilbyder moderne konferencefaciliteter, der helt sikkert kan møde jeres krav.

Uanset om det gælder større konferencer, mindre kurser, møder, seminarer, produktlanceringer eller udstillinger, så kan vores konferencefaciliteter matche arrangementet. Vi er kendetegnet ved fleksibilitet, individuel service og et højt kvalitetsniveau og kan med flotte inspirerende mødelokaler, velindrettede grupperum og det nyeste tekniske udstyr huse stort set alle former for møder og konferencer.

Efter den ønskede størrelse for mødelokalet er fastlagt og evt. forplejning er aftalt skal I blot møde op. Vi sørger for, at de ydre rammer er til stede for et godt møde. Vores konferencecenter tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde ved hver booking af vores konferencefaciliteter – uanset arrangementets størrelse.

Hotellet råder over 6 mødelokaler med en kapacitet op til 250 personer. Vi har 78 store og komfortable værelser (heraf 6 luksus suiter med spabad på værelset), der evt. kan bookes i forbindelse med jeres kursus eller konference.

Konferencefaciliteter med forplejning

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier under et møde. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencehotellets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer. Booker I et kursusdøgn er forplejningen inkluderet. Kontakt os gerne med jeres ønsker for arrangementet, så vi kan sammensætte den konferencepakke, der opfylder jeres krav.

Book

Kontakt Montra Odder Parkhotel for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og konferencefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 8654 4744

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar på 8654 4744