Hoteloversigt
english

Konferencehotel

Montra Odder Parkhotel er et klassisk og stilfuldt konferencehotel til alle slags arrangementer lige fra konferencer, seminarer, produktlanceringer, kurser, firmafester og lignende.

Det skal være en oplevelse og inspirerende at deltage i en konference. Derfor er et af vores kendetegn vores venlige og servicemindede personale, der gør deres for, at tilbyde gæsterne lidt ekstra.

Vi tilbyder med andre ord ikke blot konferencelokaler, men muligheden for en komplet pakkeløsning, der lægger op til en oplevelse, som gør dit arrangement på vores konferencehotel unikt.

Vi råder over flotte lyse plenumlokaler med en kapacitet op til 250 personer ved stole og 200 personer ved borde. I alle plenumlokaler og grupperum er der gratis trådløs internet. Møblerne er beregnet til konference med brede borde og 12-timers stole. De 6 grupperum består af 4 kursuslokaler med plads til 10 personer og 2 mødelokaler med plads til 20 personer

Konferencehotellet ligger med god udsigt til parken og vores hyggelige gårdhave. Derfor kan du med sikkerhed finde et sted, der passer perfekt til netop dit arrangement.

Overnat på konferencehotel

Afholder du en konference, der strækker sig over flere dage, kan det ofte være praktisk, hvis deltagerne har mulighed for at booke et værelse og overnatte på stedet. På den måde bliver der også mere tid til uformel networking, som aftenerne ofte byder på og I skal ikke spekulere på at skulle ud og finde et sted at spise.

Odder konferencehotel tilbyder mulighed for at overnatte i et vores 78 rummelige og velindrettede værelser (heraf 6 luksus suiter med spabad på værelset) med marmor badeværelse, tv med diverse gratis filmkanaler og gratis internetadgang.

Konferencefaciliteter, der letter arbejdet

Vores konferencehotel tilbyder en række moderne konferencefaciliteter, der gør det lettere for dig at afholde dit arrangement. Du slipper for at tænke på teknikken - virker projektoren som den skal og kan computeren hurtigt kobles på nettet. Du behøver kun at koncentrere dig om det vigtigste: Det faglige indhold!

Montra Odder Parkhotel vægter kvalitetsråvarer og god service højt, så du er også sikret forplejning i topklasse under hele dit konference ophold.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar på 8654 4744