Hoteloversigt
english

Konferencelokaler i Odder

Odder Parkhotel lidt syd for Århus i det skønne Østjylland tilbyder konferencelokaler og har faciliteter til både store arrangementer med op til 250 deltagere og til de mindre møder, der kun kræver et enkelt grupperum.

Vores møde- og konferencelokaler byder på mange muligheder for forskellige opstillinger. I kan f.eks. sidde i u-bord, i biografopstilling, gruppeborde (Læs evt. mere under bordopstilling). Der er naturligvis trådløst internet og IT- og AV-udstyr i alle lokaler på vores konferencehotel.

Med udgangspunkt i jeres behov og arrangementets formål udarbejder vores mødeplanlæggere det tilbud, der skaber de optimale rammer for et succesrigt arrangement i vores konferencelokaler. 

Når vi i fællesskab har aftalt forløbet for jeres arrangement og I har lagt jer fast på hvilke/hvilket af vores konferencelokaler I ønsker at booke, er der kun tilbage at tænke på det faglige indhold, resten sørger vi for.

Vi har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse. På Odder Parkhotel er vi ikke kun leveringsdygtige i billige konferencelokaler, vi er vant til, at håndtere mange forskellige ønsker og krav. Derfor er ingen udfordring for stor for vores professionelle personale - blot sig frem - vi finder en løsning.

Vi ønsker, at det bliver en god inspirerende oplevelse at deltage i et arrangement i vores konferencelokaler. Derfor er et af vores kendetegn vores venlige og servicemindede personale, der gør deres for, at tilbyde gæsterne lidt ekstra. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger. Vi er klar til at byde jer velkommen i vores Konferencelokaler.

Bookning af konferencelokaler i Odder
Kontakt Montra Odder Parkhotel Kursuscenter for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og konferencefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 8654 4744

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar på 8654 4744