Kursuslokaler i Odder

Kursuslokaler på Odder Parkhotel i det skønne Østjylland, er det perfekte valg hvis du har brug for kursuslokaler til produktlanceringer, seminar eller til møder hvis en gruppe af medarbejdere har brug for en dag i fred og ro til fordybelse. Vi tilbyder færdige kursuslokale pakker og kan tilbyde lokaler fra 2 til 250 personer.

Vi råder over flotte lyse mødelokaler med en kapacitet op til 250 personer ved stole og 200 personer ved borde. I alle plenumlokaler og grupperum er der gratis trådløs internet. Møblerne er beregnet til konference med brede borde og 12-timers stole. De 6 grupperum består af 4 kursuslokaler med plads til 10 personer og 2 mødelokaler med plads til 20 personer. Du kan booke kursuslokalerne enten for et døgn, i dagtimerne eller om aftenen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Kursuslokalerne med forplejning er billige og kan bookes på favorable vilkår.

Når vi i fællesskab har aftalt forløbet for jeres arrangement og I har lagt jer fast på hvilke/hvilket af vores billige kursuslokaler I ønsker at booke, skal du ikke tænke på andet end det faglige indhold, resten sørger vi for. Vi opfylder altid gerne individuelle ønsker og er til disposition for yderligere inspiration.

Når du booker et af vores kursuslokaler er det inkl. forplejning. Se evt. under kursusdøgn hvad forplejningen omfatter. Har du særlige ønsker kan vi helt sikkert opfylde dem også.

Kursuslokalerne er udstyret med moderne teknologi som gratis trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, projektorer, motordrevet lærred, digital overhead projektor, whiteboardtavle, ekstra brede borde og 12-timersstole.

Odder Parkhotel er et klassisk og stilfuldt konferencehotel med moderne konferencelokaler til alle slags arrangementer lige fra konferencer, seminarer, produktlanceringer, kurser, firmafester og lignende.

Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre, at det bliver en god inspirerende oplevelse at deltage i et arrangement i vores kursuslokaler. Derfor er et af vores kendetegn vores venlige og servicemindede personale, der gør deres for, at tilbyde gæsterne lidt ekstra.

Vi tilbyder med andre ord ikke blot billige kursuslokaler i Odder, men muligheden for en komplet pakkeløsning, der lægger op til en oplevelse, som gør dit arrangement unikt.

Bookning af kursuslokaler i Odder

Kontakt Montra Odder Parkhotel Kursuscenter for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og konferencefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 8654 4744