Mødelokaler i Østjylland

Søger du centrale mødelokaler og mødefaciliteter i Østjylland, kan Odder Parkhotel byde på de perfekte mødelokaler i moderne rammer!

Uanset om det drejer sig om et møde med få eller mange deltagere, har vi de rigtige lokaler. Vi råder over flotte lyse plenumlokaler med en kapacitet op til 250 personer ved stole og 200 personer ved borde. I alle mødelokaler og gruppelokaler er der gratis trådløs internet.

Mødelokalerne er beregnet til møder og er udstyret med brede borde og 12-timers stole. Hotellets 6 grupperum består af 4 kursuslokaler med plads til 10 personer og 2 mødelokaler med plads til 20 personer. Centrets centrale placering i Østjylland ikke langt fra Århus og trekantsområdet, gør det samtidig nemt for deltagere fra hele landet at samles.

Dagmøde eller møde med overnatning?

Afholder du møde, der strækker sig over flere dage, kan det ofte være praktisk, hvis deltagerne har mulighed for at booke et værelse og overnatte på stedet. På den måde bliver der mere tid til uformel networking, som aftenerne ofte byder på og I skal ikke spekulere på at skulle ud og finde et sted at spise.

Odder konferencehotel tilbyder mulighed for at overnatte i et vores 78 rummelige og velindrettede værelser (heraf 6 luksus suiter med spabad på værelset) med marmor badeværelse, tv med diverse gratis filmkanaler og gratis internetadgang.

Et godt møde er mere end gode mødelokaler. Læg trygt ansvaret for alt det praktiske i vores hænder og fokuser på det faglige indhold.

Bookning af mødelokaler

Kontakt Montra Odder Parkhotel Kursuscenter for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og konferencefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 8654 4744