Hoteloversigt
english

Ophold med kultur

Bliv forkælet både kulturelt og gastronomisk

Kom på overnatning og besøg "Fraværets nærvær" hos Moesgaard Museum

Forkæl jer selv med et ophold på Montra Odder Parkhotel og oplev særudstillingen "Fraværets nærvær" på Moesgaard Museum

Ny udstilling om de dødes liv i Cypern og Danmark. Den 23. september åbner udstillingen Fraværets Nærvær på Moesgaard Museum. Udstillingen præsenterer samtidsværker og antropologiske og arkæologiske genstande, der sætter fokus på fraværet af dem, vi har mistet og de dødes nærvær.

"Værkerne har forskellige udtryk som foto, video, maleri, skulptur, design og blåtryk og mange af dem tager udgangspunkt i personlige historier om det at miste og stå tilbage med minderne. Alle værker udforsker ideer om, hvordan vi kan forbinde os med de døde," siger Ditte Lyngkær Pedersen, kurator på udstillingen og deltagende kunstner.

Fraværets Nærvær er et resultat af et tværfagligt og internationalt samarbejde mellem de to europæiske kulturhovedstæder i henholdsvis Danmark og Cypern. Den er produceret med støtte fra Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Pafos 2017, samt Statens Kunstfond.

Ophold med kultur

Spring billetkøen over! Her får du billet med direkte adgang.

  • Entré til særudstillingen "Fraværets nærvær"
  • 2-retters middag
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 625,-

Enkeltværelsestillæg Kr. 250,-

BOOK NU på 8654 4744 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fængslende oplevelse

Bliv en ekstra nat og få tid til at besøge FÆNGSLET i Horsens.

  • Entré
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 395,-

BOOK NU på 8654 4744 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.