Hoteloversigt
english

Røde Orm på Moesgaard

Røde Orm på Moesgaard Museum ved Århus

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannes taget på Moesgaard Museum i maj og juni til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm.
Billetsalg

Billetter til friluftsforestillingen Røde Orm på Moesgaard Museum ved Århus købes hos Det Kongelige Teater.

Du kan købe dine billetter på Det Kongelige Teaters hjemmeside eller ringe til teatrets billetcenter på 33 69 69 69. Billetpriser fra 95 kr. - 550 kr.
Spørgsmål om forestillingen, billetter, handicappladser mv. besvares af Det Kongelige Teater på telefon 33 69 69 69 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spilleperiode og spilletid

Røde Orm Moesgaard har premiere 24. maj og spiller frem til lørdag 1. juli 2017. Der spilles ikke søndage og mandage.
Forestillingen begynder kl. 20.30 og forventes at vare ca. 2 1/2 time inklusiv pause.

Der er nummererede stolepladser i 5 forskellige blokke. I blok B er der 6 handicappladser med tilhørende ledsagerplads. Pladserne er ikke overdækkede.  

Museets åbningstider 

På de dage, hvor der spilles forestilling, vil museet være åbent til kl. 20.00. Det gælder også de onsdage, hvor museet ellers plejer at have åbent til kl. 21. Se spilledagene her. Alle øvrige dage gælder museets normale åbningstider.

Mad og drikke

Moesgaard Museums café tilbyder forhåndsbestilling af en lækker vikingeinspireret picnicmenu med forskellige kolde retter. Vikingeskrinet skal bestilles på forhånd sammen med køb af billetter til Røde Orm. Har du allerede købt billetter til Røde Orm og ønsker at bestille en menu, kan du kontakte Det Kongelige teaters callcenter på telefon 33 69 69 69. Vikingeskrinet kan også købes i Moesgaard Museums webshop.

Er I en større gruppe, der gerne vil se forestilingen sammen, kan I bestille plads i et særligt spisetelt eller reservere bord i museets café læs mere 

I forbindelse med Røde Orm forestillingen vil der blive solgt drikkevarer og snacks i publikumsområdet før forestillingen og i pausen.

Oplev Røde Orm og ophold på Odder Parkhotel ved Aarhus
  • Entré til Moesgaard Museum
  • 2-retters middag*
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 625,-

*I perioden 26/6-13/8 serveres sommerbuffet i stedet for 2-retters middag.

BOOK NU på 8654 4744 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.