Hoteloversigt
english

Ikke bare en restaurant i Odder

Restauranten hos Montra Odder Parkhotel 

At spise er en alvorlig sag. Madlavning og mad er et af de fineste udtryk. Madlavning kan afdække hele landets lange historier og fremvise stolte traditioner. Man blander ældgamle traditioner med moderne og nytænkende koncepter. Det er på mange måder en stor fortælling om kontraster – og det modsatte, det komplementære.

God mad er noget vi alle kan samles om. God mad kan skabes af alle – og bedst af alt nydes af alle. Hvad enten det er i hjemmet, af familiemoren der videreføre stamtræets stolte madtraditioner eller om det er en den 3-stjernede michellin restaurant. Fællesnævneren er en oplevelse og et minde. Alle har en mening, og alle har en favorit.

Restaurantens stil er præget af det danske med strejf af det sydeuropæiske. Den – til tider – bastante nordeuropæiske mad drilles af det mere syrlige og intense sydeuropæiske køkken.  Du mødes af olivenolie (ekstra jomfru, selvfølgelig), modne tomater og friske fisk. Men du mødes også af klassiske og ufejlbarlige wienerschnitzler, som du altid har kendt dem.

Parkhotellets restaurant er et resultat af et stort arbejde, gjort for fornøjelsens skyld.

Velkommen til Montra Odder Parkhotel.

En top restaurant i Odder

Vælger du at spise på hele Odders restaurant, er du altid en sikret en oplevelse. Det er naturligvis afhængig af mange ting, men det er vores fineste ære, at skabe en total oplevelse for vores gæster.

Dette indebærer eksempelvis særligt kompetent personale, der altid vil tage sig af dig – og dine behov. De kan altid svare på eventuelle spørgsmål du måtte have – prøv for eksempel at spørge ind til vores store vinkort.

At kalde sig selv en top restaurant stiller automatisk krav til niveauet, og danner ligeledes høje krav hos vore gæster. Dette være sig både til maden, men også til servicen.

Menuer har tidligere indeholdt spanske delikatesser som Tapas – eller klassiske italienske pastaretter. Alt sammen lavet på traditionelle råvarer, der videreføre en lang og stolt tradition i hotellets køkken.  

Kompromisløse råvarer

Når det kommer til råvarer, anvender vi altid de bedste. Dette indebærer naturligvis en smule mere besvær for os, men det er nødvendigt for, at kunne levere dig den ønskede smagsoplevelse.

Smagen kan ikke matches med konserverede ingredienser. Friske råvarer giver køkkenet flere muligheder, og giver maden de sidste 5%. Smagen vil altid forbedres – uanset om det er fisk, oksekød eller blot krydderurter.

Et frisk måltid frembringer vigtige enzymer i maden. Det giver mere næring og bibeholder vitale fedtstoffer. Typisk kan friske råvarer også tilberedes med mindre salt – uden at det påvirker smagsoplevelsen.

Den personlige oplevelse

Vi har altid stræbt efter, at blive og være bedre. At kalde sig selv en gourmet restaurant stiller automatisk krav til niveauet, og danner ligeledes høje krav hos vore gæster. Dette være sig både til maden, men også til servicen.

I restauranten er der en stolt tradition for, at opbringe tjenere fra egne rækker. Dette vil og skal kunne mærkes fra første skridt i restauranten. Vi lægger vægt på traditioner og manere, men altid på en varm og personlig vis.

Gang på gang er vores fremhævet i diverse anmeldelser. En personlig service leveres altid med rolighed og elegance. Der er plads til godt humør og samtale. Du er altid velkommen til, at stille eventuelle spørgsmål du måtte have.

Indretning der skaber stemning

Vi har arbejdet meget med indretningen i restauranten. Du vil fra start føle, at du bliver taget ind i en lomme af hygge og nærvær. Fra loftet hænger antikke lysekroner, og på bordene finder du vores antikke primusser. Nogle drager paralleller til engelsk landstil – vi synes bare det skal være hyggeligt og indbydende.

En unægtelig stor del af oplevelsen er stemningen. Vanskelig at beskrive, er det nemmeste at opfordre gæsten til selv at indsnuse sanseindtrykkene i en intim restaurant, der fordrer stimulerende snakke. 

Restauranten er åben 

Aften fra 17:30 - 21:30, køkkenet lukker kl. 21.00

Søndag lukket 

Se månedens menu her...

 I perioden den 26. juni til 13. august 2017 servere vi vores lækre sommerbuffet i restauranten. I denne periode er det ikke muligt at få a la carte

Særlige lukkedage i restauranten 


Fredag den 1/9 2017
Lørdag den 2/9 2017
22/12 2017 - 2/1 2018

Vi levere også mad ud af huset, eller du kan vælge at holde din næste fest hos os eller anvende vores konferencefaciliteter i Odder

Se kontrolrapport