Hoteloversigt
english

Menu på Montra Odder Parkhotel

Hyggelige øjeblikke i Restaurant Odder Park

Middag & vin - Juni 2017

To slags kolde fisk med salat og urtecreme

Kalvefrikasse med nye kartofler

2 glas vin

Pris pr. person kr. 285,-­

A la carte menuen samt middag og vin serveres mandag - fredag.

Lørdag er der special menukort med mulighed for 5-retters menu.


Restaurantens åbningstider

Mandag til lørdag 17:30 - 21:00
Søndag lukket


 

Forretter
Stenbiderrogn med asparges og salat Kr. 119,-
Skorzonerrodsbisque med sprød serrano Kr. 109,-
Kalveterrine, røget andebryst med tomat, timian relish Kr. 119,-

 

Hovedretter
Helstegt rødspætte med nye kartofler og persillesauce Kr. 239,-
Ribeye med portvinssauce Kr. 245,-
Lammemørbrad med lavendel creme Kr. 239,-
Wienerschnitzel med sauterede kartofler, ærter & smørsauce Kr. 209,-

Til alle hovedretter serveres dagens kartoffel & grønt

Ost
Udvalg af europæiske oste med behørig garniture Kr. 119,-
Desserter
Kold orange, chokolade souffle med rabarber kompot Kr. 109,-
Muld med flamberet marengs og skovbær sorbet Kr. 119,-
Dessert tallerken med køkkents specialiteter Kr. 119,-
Bestil bord på telefon 86 54 47 44

Der tages forbehold for ændringer. Disse tilbud gælder kun i restauranten. På forespørgsel kan tilbuddet serveres i eget lokale ved min. 15 personer.