Kroophold

Dejligt kroophold i Østjylland

Kroophold i smukke rammer

Besøg Montra Odder Parkhotel og få et kroophold udover det sædvanlige. Når du besøger vores krohotel, vil du blive taget tilbage til 1800-tallet, hvor romantikken og de menneskelige følelser for alvor fik lov at blomstre. Krohotellet er smuk dekoreret med diverse skulpturer og malerier, der alle finder inspiration i romantikken og naturens smukke former og facetter.

Når i bestiller jeres kroophold, vil I få mulighed for, at vælge mellem vores standard værelser, luksus værelser eller vores 6 specialindrettede suiter. Alle værelser er selvfølgelig velindrettet med marmor på badeværelserne, Tv med tilhørende kanaler samt gratis internetadgang. Vælger I vores luksusværelser, vil der derudover også være tilknyttet et karbad til værelset. Hvis i vælger et af vores specialindrettede suiter til jeres kroophold, vil i udover den ekstraordinere indretning også få tilknyttet spa. Se billedere fra de 6 suiter samt luksus og standard værelserne.

Kroophold med top restaurant    

Vælger du kroophold på Montra Odder Parkhotel får du ligeledes mulighed for at spise på hele Odders restaurant. I restauranten er de gode råvare i højsædet og vores dygtige og kompetence personalle, er klar til at tage sig af dig og dine behov – prøv for eksempel at spørge ind til vores store vinkort.

At kalde sig selv en top restaurant stiller naturligvis høje krav til restauranten, og skaber ligeledes høje forventninger hos vore gæster. Forventninger, som restauranten er klar til at indfri.

Menuer bliver løbende skiftet og har tidligere indeholdt spanske delikatesser som Tapas – eller klassiske italienske pastaretter. Alt sammen lavet på traditionelle råvarer, der videreføre en lang og stolt tradition i hotellets køkken. Du kan læse mere restauranten og om denne måneds menu her.

Kroophold i naturskønne omgivelser

Jeres kroophold vil foregå i naturskønnerammer små 20 min fra Århus C. Her vil I være omgivet af både skov og strand, hvor I blandt andet kan finde Saksild strand, som er en af de absolut bedste strande omkring Århus. Derudover er der mulighed for at besøge nogle af de mange attraktioner i og omkring Østjylland såsom Den gamle by, Moesgaard museum, Djurs Sommerland, ARoS og mange flere. Alle sammen indenfor en kort køretur fra krohotellet.  

Kroophold på Montra Odder Parkhotel  

Fredag
Check in fra kl. 14.00
Kl. 18.30 Middag m. 3 retter eks. Drikkevarer
Overnatning i dobbeltværelse

Lørdag
Morgenbuffet kl. 7.00-10.30
Kl. 18.00 Velkomst serveres i baren
Kl. 18.30 Middag m. 3 retter eks. Drikkevarer
Overnatning i dobbeltværelse

Søndag
Morgenbuffet kl. 7.00-10.30
Check ud kl. 11.00

Priser pr. person fra fredag til søndag

I standardværelse kr. 1.545,-
I luksusværelse kr. 1.745,-
I luksussuite m. spabad kr. 2.055,-

Book online


Priser pr. person fra lørdag til søndag

I standardværelse kr. 799,-
I luksusværelse kr. 899,-
I luksussuite m. spabad kr. 1.055,-

Book online


Tillæg i enkeltværelse kr. 200,- pr. værelse pr. nat

Kroophold er ikke muligt at booke i perioden 27/6-7/8 2016.

Vi har mange flere ophold! Se vores mange andre ophold her