Romantisk weekendophold

Romantisk weekendophold i perfekte rammer

Leder du efter et romantisk weekendophold til dig og din partner? Så har vi det perfekte sted til dig. Med et romantisk weekendophold på Montra Odder Parkhotel, er du sikker på, at romantikken får lov at blomstre mellem dig og din partner.

Montra Odder Parkhotel er placeret i natursmukke omgivelser, der giver anledning til romantiske gåture, hvor du kan besøge de omkringliggende strande såsom Saksild strand, der er en af de bedste strande i Østjylland. Her kunne dig og din partner passende nyde den smukke solnedgang med et godt glas vin. Hotellet er også omgivet af flere skove, der passende kunne benyttes til en hyggelig picnic under jeres kæresteweekend. Udover hotellets naturskønne omgivelser, er der også mulighed for at besøge skønne Århus, hvor I passende kunne krydre den romantiske stemning med et besøg i nogle af Århus’s mange attraktioner såsom Den gamle by eller Aros kunstmuseum. Jeres udflugt kunne passende afsluttes med et besøg på en af de mange caféer i latinerkvarteret, som er den gamle bydel af Århus. Her finder i en helt unik hygge, der skaber rammerne for en intim og romantisk stemning.

Hvis I ønsker at besøge nogle af attraktionerne i området, er der mulighed for at købe billetter i receptionen og derved få mulighed for at springe køen over ved attraktionen.

Om hotellet

Montra Odder Parkhotel er et roligt 4-stjernet hotel placeret lige syd for Århus. Hotellet har en helt unik stemning, hvor indretningen er inspireret af romantikkens tanker, der blomstrede tilbage i 1800-tallets Europa. Derfor vil I opleve et hotel, der dyrke de store følelser, hvilke skaber de perfekte rammer til et romantisk weekendophold.

Restaurant

Restauranten på Odder Parkhotel skaber den perfekte scene for en romantisk middag mellem din partner og dig. Restauranten er præget af flot mørkt træ, der krydret med skæret fra stearinlysende giver en helt særlig intim og romantisk stemning omkring bordet. Maden, I vil blive serveret for, er dansk mad med et strejf af Sydeuropa. Alle restaurantens menuer er inspireret og lavet med baggrund i sæsonens friske råvare, hvor kvaliteten altid er i højsædet. Udover den skønne mad, har hotellet også tilknyttet egen vinkælder. Her vil I kunne finde alt hvad hjertet begærer i diverse vine og andre mousserende drikke. Du kan finde månedens menu ved at klikke her.   

Værelserne

Værelserne på hotellet har deres helt egen unikke indretning, som alle skaber/ har en hyggelig og romantisk atmosfærer, hvor der er masser af plads til at nyde hinandens selskab. Dertil kan der vælges spa på værelset, der lægger op til en afslappende og romantisk aften med plads til forkælelse. Hvis det ønsket, kan hotellet tilbyde ekstra forkælelse på værelset, hvor I kan få serveret lækre snacks og chokolade samt en flaske mousserende vin. Hotellet er ligeledes behjælpelige med evt. ønsker til rosenblade, stearinlys, servering på værelset eller lignende. Du kan se flere billedere af de forskellige værelser her.  

Romantiske weekendophold på Odder Parkhotel 

Fredag
Check in fra kl. 14.00
Kl. 18.30 Middag m. 3 retter eks. Drikkevarer
Overnatning i dobbeltværelse

Lørdag
Morgenbuffet kl. 7.00-10.30
Kl. 18.00 Velkomst serveres i baren
Kl. 18.30 Middag m. 3 retter eks. Drikkevarer
Overnatning i dobbeltværelse

Søndag
Morgenbuffet kl. 7.00-10.30
Check ud kl. 11.00

Priser pr. person fra fredag til søndag

I luksusværelse kr. 1.775,-
I luksussuite m. spabad kr. 2.095,-

 Priser pr. person fra lørdag til søndag

I luksusværelse kr. 915,-
I luksussuite m. spabad kr. 1.075,-

Ønsker du at booke et romantisk weekendophold på Odder Parkhotel eller har du nogen spørgsmål til vores weekendophold, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 8654 4744 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se din partner og dig til et romantisk weekendophold på Montra Odder Parkhotel. 

 

På Montra Odder Parkhotel tilbyder vi en masse forskellige ophold, hvis du ønsker at se nogle af vores andre ophold, så kan du klikke her