Cookie- og persondatapolitik

Cookie-politik

 

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook

Websitet bruger cookies fra Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

Læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik her på hjemmesiden.

Kystlandet

Odder Parkhotel samarbejder med turistsamarbejdet Kystlandet om at levere relevante tilbud og oplysninger til besøgende og interesserede i området, og som en del af dette samarbejde benytter Kystlandet cookies på denne side.

 

Persondatapolitik

Montra Hotels er en hotelkæde, som består af følgende fire hoteller;

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro
CVR-nr. 24222101

Montra Odder Parkhotel
Torvald Køhlsvej 25
8300 Odder
CVR-nr. 20606231

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
9850 Hirtshals
CVR-nr. 24230996

Montra Hotel Hanstholm
Chr. Hansensvej 2
7730 Hanstholm
CVR-nr. 26289335

Denne persondatapolitik omfatter alle hotellerne i hotelkæden og benævnes i det følgende samlet som "Montra Hotels".

Montra Hotels persondatapolitik beskriver, hvordan vi som dataansvarlig behandler de personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler om dig.

Behandling af dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, når du besøger vores hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Behandling af dine personoplysninger, når du booker et ophold eller et arrangement på vores hoteller

Vi indsamler og behandler typisk oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkortnummer om dig, når du booker et ophold eller et arrangement hos os, enten direkte eller via et rejsebureau eller en bookingportal, som fx Hotels.com.

I begrænsede tilfælde, og efter forudgående aftale, behandler vi også oplysninger om vores gæsters særlige behov eller ønsker til en booking, herunder følsomme oplysninger om gæsters helbred, fx hvis en gæst har allergi, er dårligt gående, sidder i kørestol m.m.

Vi benytter desuden oplysning om dit navn og din mailadresse til at udsende et spørgeskema om din tilfredshed i forlængelse af et ophold på et af vores hoteller.

Behandling af dine personoplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Vi indsamler og behandler oplysninger om dit navn, mailadresse og interesser til brug for direkte markedsføring, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller melder dig ind i loyalitetsprogrammet ’Benefits’, som bliver drevet af vores samarbejdspartner Small Danish Hotels.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved henvendelse til nedenstående mail eller i hvert enkelt nyhedsbrev.

Sikkerhed

Vi har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, eller anmode om at oplysningerne ajourføres. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Montra Hotel A/S
Viborgvej 780
8471 Sabro
CVR: 16445037
Telefon: +45 8694 8922
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.