Gæstebog

Det mener vores kunder

"Hej Lene og alle på Odder Parkhotel.
I skal have et STORT tak for den service i har udvist i forbindelse med vores bryllup den 17/8 2013. Vi har fra mange af vores gæster også modtaget mange roser om netop det samme. Der manglede absolut ikke noget og maden var bare helt fantastisk, og i tacklede det med at tiden til sidst under middagen var knap inden brudevalsen, rigtig fint. Det var også bare dejligt at vi efter en så overvældende og skøn dag kunne gå til ro i jeres Brigitte Bardot værelse;) På den måde blev det også en romantisk afslutning på det hele, samt en romantisk start dagen efter på vores "nye" liv som ægtefæller. Vi er så glade for at vi valgte Odder Parkhotel til at danne rammen om vores bryllupsfest. Til sidst vi også bare sige tusind tak for den fine bryllupsgave! Vi glæder os til at fejre 1 års bryllupsdag hos jer og til at holde fremtidige store fester hos jer:)
Mange hilsner fra Karina og Daniel Frydendal Fyrstenberg"
"Mange tak for et dejligt 5 dages ophold. Alt har væert tip top. Dejligt værelse, dejlig mad og en super betjening"
"Vi siger tusind tak for et godt og hyggeligt ophold med super venlig betjening. Det har været en uforglemmelig weekend"
"Tusind tak for Jeres altid dejlige varme smil. Vi glæder os til at komme igen til næste år"
"1000 tak for en fantastisk bryllupsfest. Super god mad og betjening. Alle gæsterne roste maden og personalet til skyerne. Vi vil aldrig glemme denne dag og fest"
"Tak for en uforglemmelig oplevelse. Vil altid huske Odder Parkhotel for den dag, min mand friede til mig:) Super service og lækre omgivelser"
"Tusind tak for nogle hyggelige dage her hos Jer. Super betjening, samt fantastiske flotte og skønne omgivelser. Håber vi igen får mulighed for ar vende tilbage"
"Tusind tak for et dejligt ophold. Fantastisk boblebad:) Det var en meget dejlig middag og rigtig god betjening. Stor fornøjelse og vi glæder os til at komme og danse en masse mere" Mange danse-hilsner Mie Molkte & Thomas Evers Poulsen

Citater fra Kursusledere:

"Tusinde tak for at I bidrog til at vi havde et rigtig godt seminar".
"Et fedt sted, der udstråler karisma & charme" Fantastisk kursus...
"Service, service, service..."
"Meget smilende, personlig og imødekommende personale, der er meget serviceorienterede. Super modtagelse og behandling af min familie under deres ophold. Jeg har en anden rigtig god arbejdsplads:)"
"Jeres omgivelser er perfekte, både inde og ude, og så vil jeg fremhæve Jeres kontinuerlige service og servering dagen igennem"
"Der er rent og pænt alle steder. Personalet er topprofessionelt og altid smilende - dejligt"
"Der er styr på tingene. Fleksibilitet, når der i sidste øjeblik skal ændres på tingene"
"Prisen er forrygende, da den er inklusiv alt. Der er alt, hvad der skal være"
"Meget lækker morgen samt frokostbuffet. God organisering så vi ikke skulle stå i kø til frokost. Teknikken fungerede godt. Meget venligt personale"

Læs mere om vores gode konferencefaciliteter og Odder konferencehotel.