Small Danish Hotels

Opnå medlemsfordele med Small Danish Hotels og få prisgaranti på din booking.

Montra Odder Parkhotel er et stolt medlem af Small Danish Hotels. Via hotellets medlemskab, er hotellet blevet en del af gruppen af små danske kroer og hoteller i Danmark.

Benefits giver rabat og point på alle overnatninger. Rabatten får du med det samme. Pointene optjener du. Optjente point kan bruges til frinætter, restaurantbesøg, gavekort og meget mere - eller doneres til velgørende formål.

Benefits er gratis og helt uden binding. Small Danish Hotels ønsker at belønne din loyalitet med kontante fordele og kræver ikke noget til gengæld. De tilbyder overnatning på mere end 100 kroer, hoteller, slotte og herregårde i hele Danmark. Bedre kort på hånden får du ikke.

De kontante fordele ved Small Danish Hotels: 

  • Gratis og uforpligtende
  • Rabat på alle overnatninger
  • Praktisk lunch box til kr. 58,-
  • Gratis opfyldning af egen termokande med kaffe/the
  • Point til frinætter, gavekort, restaurantbesøg og meget mere
  • Mulighed for donation af point til velgørende formål

Indløs dit Small Danish Hotels gavekort her 

Derudover har du også mulighed for, at indløse dit Small Danish Hotels gavekort, i alle tilknyttede kroer og hoteller, heriblandt Montra Odder Parkhotel. Du behøver ikke nødvendigvis at booke din overnatning gennem Small Danish Hotels. Du er meget velkommen til at ringe direkte til hotellet og få dine fordele. Det eneste du skal gøre, er at gøre opmærksom på dit medlemskab.

 

 

Montra Hotels er medlem af Small Danish Hotels.