Dit konferencecenter i Østjylland nær Aarhus

Klassisk og stilfuldt konferencecenter nær Aarhus

I vores konferencecenter yder vi personlig og individuel service på højt kvalitetsniveau. Derudover lægger vi som konferencehotel stor vægt på fleksibilitet. Som eksempelvis gratis afhentning af kursusdelegationen på f.eks. stationen i Skanderborg eller Aarhus.

Desuden er vi overbeviste om, at vores viden om moderne Meeting Design og dialog med vores gæster er nøglen til succes indenfor hotel konferencer. Det gælder fra start til slut. Derfor er vores servicemindede personale til stede med support under hele jeres konference og kursus ophold.

Da det er meget vigtigt at give hjernen brændstof under jeres konferenceophold i Østjylland, går vi meget op i sunde, lækre og spændende måltider – gerne baseret på lokale råvarer fra Østjylland og Midtjylland med smag, saft og kraft.

Har du appetit på mere eller andet, tilbyder Montra Meeting konferencesteder at sammensætte et skræddersyet konferenceforløb eller foredrag. En særlig workshop, kursus eller event, der opfylder netop jeres ønsker og behov – og så endda tæt på Aarhus så der også er mulighed for at nyde aktiviteterne i området. Hvis du mangler et evalueringsskema til dine møder/konferencer, så kan du finde vores skabelon her.

Skal det være mindblowing – skal det være Meetovation

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Odder Parkhotel ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig, og kommer derpå med input og forslag, der har til mål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit kursus eller konference i vores konferencelokaler.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på - og efter - selve mødet, kurset eller konferencen - ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator, Thomas på telefon 8654 4744 - og få mere med hjem fra vores konferencecenter ved Aarhus.

 

Ingen gebyrer

Som loyal samarbejdspartner er du naturligvis fritaget for kedelige gebyrer og afbestillingsregler, når du samarbejder med Montra Odder Parkhotel.

Send forespørgsel

Fakta
Værelser: 78
Møderum: Store konferencelokaler, 6 kursuslokaler
Konferencekapacitet: 2 - 250 personer
AV-hjælpemidler og udstyr: Fastmonterede projektorer, trådløst internet, visualizer, lydanlæg med trådløse mikrofoner, mulighed for digitale videokameraer + almindeligt standardudstyr, adgang til printer

Hent faktaark og få et hurtigt overblik over vores faciliteter...

 

12 gode grunde til at holde konference på Montra Odder Parkhotel

konferencecenter

klokke
Hjælp med udprintning

Vi trykker dit materiale, så det ligger klart, når du skal bruge det. Du betaler kun for materialeforbrug.

klokke
Gratis parkering

Glæd dig over gode tilkørselsforhold og gratis parkering – ikke noget med kedelige overraskelser eller ekstra udgifter.

klokke
Sparring og planlægning

Søger du inspiration til fokuserede møder og bedre resultater? Træk på vores erfaring om kursusplanlægning og -gennemførelse.

klokke
Nemt at ændre

Det er nemt at ændre kursusdato eller deltagerantal – og Montra Meeting tilbyder dig meget fleksible afbestillingsregler.

 

konferencemad og forplejning

klokke
Den fleksible restaurant

Ønsker I særlig forplejning til diabetikere, allergikere, vegetarer eller andre, er vi altid parate med alternativer.

klokke
Mellem måltiderne

Hos os risikerer du aldrig at gå sukkerkold. Mellem måltiderne frister Montra Meeting Pausestation med sund og fristende lækker energi.

klokke
Kokken er klar, når I er

Restauranten sikrer, at buffeten står frisk og indbydende – også selv om konferencen trækker ud.

klokke
Energi til mere

Vi tilbereder velsmagende og balancerede måltider, som sikrer energi til hjernen og maksimal koncentration.

 

kursus overnatning

klokke
Gratis overnatning

Som kursusleder kan du ankomme dagen før og være 100 % klar til at møde deltagerne.

klokke
Kom tidligt, check ud sent

Som kursusleder kan du checke tidligt ind (eller komme dagen før), ligesom du kan checke sent ud.

klokke
Sov godt

Nyd de rolige omgivelser og vågn op frisk næste morgen. Glæd dig også over vores komfortable senge og velindrettede værelser. Og er du småsulten, klarer receptionen gerne lidt natmad eller snacks.

klokke
Din egen tid

Der er en god arbejdsplads på værelset og gratis WiFi på hele hotellet, så du kan arbejde online, holde dig opdateret på nyheder eller måske se tv på din computer.

 

Billeder af vores konferencelokaler