Det siger kursusgæsterne

Se hvad folk siger, efter de har benyttet konferencecentret

Annette Møller, Institutsekretariatsleder, Institut for Matematik, Aarhus Universitet:
"Tusind tak for et dejligt og hyggeligt ophold i sidste uge. Mine medarbejdere har rost jeres sted, mad og betjening - disse "roser" er hermed givet videre :-) Derudover var det heldigvis også et godt seminar, hvor de alle fik lidt puttet "i tasken" - det er altid dejligt, når man kan fornemme, at man har ramt det rigtige. Med disse roser vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig dejlig sommer!"
Paul Birk, HR-Konsulent Personaleudvikling, Danish Crown:
"Tak for den altid gode service, lækker mad og fleksibilitet hele holdet er gode til at yde."
Karsten Vind, Partner og chefkonsulent hos Pluss Leadership siger:
"Stor fleksibilitet og imødekommenhed. En stor lyst til at bidrage og hele tiden gøre det endnu bedre. Et smil fra alle. Gode rammer - god plads, rum og ro til det, vi gerne vil."
Morten Revsbeck, Manager hos Terma Academy siger:
"Der ses af dette kursus en tydelig sammenhæng mellem rammer og indhold, hvilket afspejles i den samlede, meget flotte karakter af uddannelsen. Vi vil derfor fortsætte vores samarbejde med Odder Parkhotel, da det giver et optimalt læringsmiljø."
Bo Kristian Nielsen, Uddannelseskonsulent, cand.scient.soc. , siger: "Det store minus ved at afholde internat hos jer er, at man bliver lidt afhængig af maden, stemningen og stedet:-)" 

Se hele evalueringen