Fun on Wheels

På Montra Odder Parkhotel

Fun on Wheels 

Krydr dit møde eller familiearrangement med en sjov oplevelse i naturen. I samarbejde med Fun on Wheels planlægger vi cykelture i nærheden af hotellet, som ligger i naturskønne omgivelser. Vi tilpasser turen, så alle kan deltage, uanset alder, niveau og ambitioner. 

Du kan vælge mellem fatbikes, racercykler og mountainbikes. Mærk eksempelvis de store dæk suse afsted over stok og sten på fatbikes, få sved på panden og mærk farten på racercykler eller få adrenalin og action på mountainbikes. Find din favorit aktivitet og få en sjov og anderledes dag.

I bestemmer selv omfanget – om det blot skal være en kort ­pause i et koncentreret kursusforløb, eller om det skal fylde en større del af programmet og virkelig "trække tænder ud," så I sover godt til den lyse morgen.

Dagen kan indeholde en lækker frokost i naturen eller rundes af med en lækker middag og afslappende overnatning på hotellet. Mulighederne er mange. 

Ønsker du at høre nærmere? Så ring eller skriv til os. Vi finder det helt rigtige koncept til dit ophold eller arrangement!

Fun on Wheels 

Ring for yderligere information
Tlf. 86 54 47 44

Aktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner Fun on Wheels

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 86 54 47 44 og lad os sammen finde frem til det optimale program for jer.