Få refunderet dit medlemskab af Klub Moesgaard

Klub Moesgaard

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er en kulturhistorisk museumsoplevelse i enestående arkitektur midt i et skønt naturområde. Museet viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse og har skiftende særudstillinger, der præsenterer verdens fornemmeste kulturarv.

Med et klubmedlemskab har du ubegrænset adgang til alle udstillinger på Moesgaard Museum og kan altid tage en gratis gæst med. Med dit klubkort får du desuden rabat i museets café og shop og særlige tilbud om arrangementer og foredrag.

Book et ophold og få refunderet næste års medlemskab af Klub Moesgaard

Når du booker en Moesgaard de luxe opholdspakke på Montra Odder Parkhotel, refunderer vi hele næste års medlemskab af Klub Moesgaard. Prisen for dit Klub Moesgaard medlemskab fratrækkes på slutregningen.

Unikt tilbud KUN til ny eller gentegninger af Moesgaard Museums årskort

Få refunderet 100% af dine omkostninger til Moesgaard Museums årskort

Ved køb af Moesgaards opholdspakke på Montra Odder Parkhotel refunderer vi dit Moesgaard Museums årskort. Uanset hvornår du har købt dit årskort…

  • 4 retters menu inkl. 4 glas vin
  • Velkomst chokolade på værelset
  • Overnatning i luksus dobbeltværelse.
  • Stor morgenbuffet

Pris pr. person
kr. 1.350,-

Medbring din kvittering og vi fratrækker beløbet ved udtjekning fra Montra Odder Parkhotel.

Bemærk! Tilbuddet gælder alle ugens dage undtagen søndage, og ikke i perioden 2.7.-12.8.18. Hotellet er desuden lukket mellem jul og nytår. Bestilling direkte på Montra Odder Parkhotel +45 86 54 47 44 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at oplyse dit årskort-nummer.