Ophold med kultur – Djengis Khan

Bliv forkælet både kulturelt og gastronomisk

Kom på overnatning og besøg 'På Djengis Khans stepper' hos Moesgaard Museum

Forkæl jer selv med et ophold på Montra Odder Parkhotel og oplev særudstillingen "På Djengis Khans stepper" på Moesgaard Museum

19. juni 2018 til 22. april 2019.

De mongolske nomader prægede i mere end tusind år kontakten mellem øst og vest både gennem krigeriske ekspansioner og gennem kontrol med handelsveje over stepper og på tværs af ørkenområder.

Historien om Djengis Khan og de hærgende horder, som gennem effektiv krigsførelse skabte grundlaget for verdenshistoriens største rige, er velkendt. Lederen fra de mongolske stepper fik med sine voldsomme erobringer i starten af 1200-tallet skabt et kejserdømme, der strakte sig fra Kina i øst tildet nuværende østlige Europa.

På rejse med nomaderne

Særudstillingen ”På Djengis Khans stepper – Mongoliets nomader” former sig som en rejse med de mongolske nomader og deres dyreflokke. Publikum vil opleve et liv i evig bevægelse, hvor Djengis Khan er til stede både som historisk helt og i personificeringen af drømmen om et forenet folk. I det tørre bælte af stepper, ørken og bjergområder har nomaderne fundet en måde at overleve på, hvor de binder verden sammen under bagende sol, isnende kulde og gennem landskaber med få veje.

Udstillingen viser fornemme indlån fra udlandet bl.a. genstande fra Djengis Khans tid og mange pragtfulde genstande, som danske ekspeditioner har hjembragt gennem tiden.

Ophold med kultur

Spring billetkøen over! Her får du billet med direkte adgang.

  • Entré til særudstillingen "På Djengis Khans stepper"
  • 2-retters middag*
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 725,-

Book online

Enkeltværelsestillæg Kr. 250,-

*I perioden 4. juli – 12. august serverer vi vores spændende sommerbuffet.

Fængslende oplevelse

Bliv en ekstra nat og få tid til at besøge FÆNGSLET i Horsens.

  • Entré
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 395,-

BOOK NU på 8654 4744 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.