Seværdigheder

Seværdigheder og attraktioner i Odder

Seværdigheder i Odder

Odder er en charmerende handelsby med masser af liv og flotte butikker.
Der er kun kort afstand til en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrand; Saksild Strand.

Der er mange lokale gallerier og kunsthåndværkere med egne udstillinger. En fast tradition er sommergalleriet på herregården Rødstenseje få kilometer syd for Odder.

Montra Odder Parkhotel samarbejder med Novasol og Dansommer se sommerhuse her.

Århus, Samsø, Tunø

Det tager kun 20 minutter at køre ind til Aarhus centrum, og der er kun kort køreafstand til mange af Jyllands attraktioner. Eller hvad med en tur til Tunø og Samsø?

Fru. Møllers Mølleri  

Små 5 km. fra Odder ligger Fru møllers mølleri. Her finder du et rigtigt hyggeligt landbrug, der helt klart er et besøg værd. Her kan du besøge gårdbutikken, hvor du kan købe diverse lækkerier såsom frisk malet mel, mejeriprodukter og egnens forskellige specialiteter. Derudover kan du også besøge fru møllers slagteri samt restaurant, som alt sammen er et besøg værd. Fru møllers mølleri, er placeret smuk i den skønne østjyllandske natur, som du kan nyde via en spadseretur rundt på gården.

Fru. Møllers Mølleri 

Odder Museum

Museet er indrettet i en fredet vand- og dampmølle, der har været i brug helt til 1955. Der er mange interessante ting at se, også for de mindste.
Den faste udstilling omfatter mølleriet, Danmarks største samling af jagtvåben og en stor udstilling af klædedragter.
Odder Museum

Økologiens Have

Lige mellem byen og landet ligger Økologiens Have, som er nordens største økologiske have,

Her findes masser af inspiration til haveejere, og haven er et yndet udflugtsmål til afslappende og spændende gåture. Der blive samtidig afholdt en masse forskellige arrangementer i haven f.eks.

  • Bigården og biernes liv
  • Dyrk din egen vin
  • Mad og saft med gran
  • Minecraft workshop for hele familien

 

Der er kort sagt massere af arrangementer og underholdning for både voksne og børn, hvilket går økologiens have til et meget yndet sted at besøge.  

 

Økologiens Have

Fitness

Se også vores fitnesstilbud og øvrige tilbud fra Odder konferencehotel.

Det sker i Odder

På det lokale odder.dk kan man undersøge, hvad der er af aktiviteter i byen. Ligesom Visit Odder har mange gode bud på aktivteter i området.