Ikke bare en restaurant i Odder

Restauranten hos Montra Odder Parkhotel nær Aarhus

At spise er en alvorlig sag. Madlavning og mad er et af de fineste udtryk. Madlavning I vores restaurant i Odder afdækker hele landets lange historier og fremviser stolte traditioner. I restauranten blander man ældgamle traditioner med moderne og nytænkende koncepter for at skabe gode spisesteder med  fortælling om kontraster – og det modsatte, det komplementære.

God mad er noget vi alle kan samles om. God mad kan skabes af alle – og bedst af alt nydes af alle. Hvad enten det er i hjemmet, af familiemoren der viderefører stamtræets stolte madtraditioner eller om det er den 3-stjernede Gourmet Michelin restaurant. Fællesnævneren er en oplevelse og et minde. Alle har en mening, og alle har en favorit.

Restaurantens stil er præget af det danske med strejf af det sydeuropæiske. Den – til tider – bastante nordeuropæiske mad drilles af det mere syrlige og intense sydeuropæiske køkken. I restauranten mødes du af spændende og nye retter, men du mødes også af klassiske og ufejlbarlige wienerschnitzler, som du altid har kendt dem, med et strejf af Østjylland.

Montra Odder Parkhotels restaurant er et resultat af et stort arbejde, gjort for fornøjelsens skyld og med visionen om at være den bedste restaurant muligt.

Vi har arbejdet meget med indretningen i restauranten. Du vil fra start føle, at du bliver taget ind i en lomme af hygge og nærvær. Fra loftet hænger romantiske antikke lysekroner, og på bordene finder du vores antikke primusser. Nogle drager paralleller til lækker engelsk land stil – vi synes bare det skal være hyggeligt og indbydende at spise hos os.

En unægtelig stor del af oplevelsen er stemningen. Vanskelig at beskrive, er det nemmeste at opfordre gæsten til selv at indsnuse sanseindtrykkene i en intim restaurant, der fordrer stimulerende snakke og hygge. 

Se månedens menu her...

Restauranten er åben 

Aften fra 17.30 - 21.00, køkkenet lukker kl. 21.00.

Restauranten er lukket om søndagen

I perioden 28/6-2/8 2020 er restauranten lukket søndag, mandag og tirsdag. De øvrige dage serveres vores lækre sommerbuffet

Særlige lukkedage:

 

Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 8654 4744

Fest og selskabslokaler

Vi leverer også mad ud af huset, eller du kan vælge at holde din næste fest hos os eller anvende vores konferencefaciliteter i Odder

Fest og selskaber

 

Se kontrolrapport