Menu på Montra Odder Parkhotel

Hyggelige øjeblikke i Restaurant Odder Park

Middag & vin - April 2018

Unghaneterrine med kantarel creme

Kalvefrikassé med danske kartofler

2 glas vin

Pris pr. person kr. 285,-

 

A la carte menuen samt middag og vin serveres mandag - fredag.

Lørdag er der special menukort med mulighed for 5-retters menu.


Restaurantens åbningstider

Mandag til lørdag 17:30 - 21:00
Søndag lukket


 

Forretter
Røget perlehøne med syltet grønt Kr. 129,-
Flamberet jomfruhummer med smør croutoner & citron mayo Kr. 129,-
Marineret helleflynder med røget æggeblomme Kr. 119,-

 

Hovedretter
Helstegt rødspætte med kartofler & persille sauce Kr. 229,-
Lammemørbrad med lavendel sauce Kr. 239,-
Ribeye med portvins glace Kr. 255,-
Wienerschnitzel med sauterede kartofler, ærter & smørsauce Kr. 219,-

Til alle hovedretter serveres dagens kartoffel & grønt

Ost
Udvalg af europæiske oste med behørig garniture Kr. 129,-
Desserter
Muld med flamberet marangs & skovbær sorbet Kr. 119,-
Chokolade drøm - mini muffin, chokolademousse & chokoladeparfait Kr. 129,-
Dessert tallerken med køkkents specialiteter Kr. 129,-
Bestil bord på telefon 86 54 47 44

Der tages forbehold for ændringer. Disse tilbud gælder kun i restauranten. På forespørgsel kan tilbuddet serveres i eget lokale ved min. 15 personer.