Gastro Week

10. februar - 22. februar 2020

Vi er blevet udvalgt som en af områdets bedste restauranter til at deltage i Gastro Week. I uge 7 og 8 slår vi derfor dørene op til en hyggelig aften i gastronomiens tegn. Vi har sammensat en særlig Gastro Week menu, som giver dig mulighed for at nyde en udsøgt 3-retters menu til en fordelagtig pris. 

Vores kok er kendt for at blande ældgamle traditioner med moderne og nytænkende koncepter - netop for at skabe en kulinarisk oplevelse for dig. Køkkenets fokus er skabe fortællinger om kontraster – og det modsatte: Det komplementære. Du kan glæde dig til skøn madoplevelse, hvor kvaliteten er i højsædet.

4-stjernet Gastro Week Menu

Forret: Urtebagt havkat med safrancreme og æbleperler.

Hovedret: Svampepiqueret kalv med portvinsglace og grønt.

Dessert: Mangomousse på kagebund med multebær og chokoladeparfait.

3-retters menu
Kr. 260,-
Pris pr. kuvert

Bestil bord  eller på tlf. 8654 4744 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Eksklusiv vinmenu

Det er muligt at tilkøbe en luksus vinkuvert med 3 glas.

Macon villages - Jeseph Drohin
Piccolo vinding-dies
Grahams the tawny

3 glas
kr. 200,-
Pris pr. kuvert

Vær opmærksom på følgende:
Du skal fremvise din tilsendte billet enten på mobil eller print.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.