Brylluplokaler i Østjylland nær Århus

Hold bryllup med overnatning i smukke omgivelser

Leder du efter steder at holde bryllup på hotel i Århus & omegn, så har Odder Parkhotel de perfekte selskabslokaler til bryllup med mulighed for overnatning i luksuriøs stil. Hos Odder Parkhotel mener vi, at et bryllup skal være en fornøjelse at planlægge, deltage i og tænke tilbage på. Derfor har vi de perfekt rammer for afholdelse af bryllupsfest med overnatning i Østjylland nær Århus. Vælger I Odder Parkhotel som jeres bryllupslokation, så kan I være sikre på, at få et brag af en fest, hvor I kan læne jer tilbage og lade os stå for alt det praktiske. Med jer som brudepar i fokus, skræddersyr vi hele aftenens forløb efter jeres ønsker, så vi kan skabe de perfekte rammer for både mad, vin og bryllupslokale. Vores dygtige personale har stor erfaring med afholdelse af bryllupsarrangementer, så I kan nyde jeres livs kærlighedsfest uden at løfte en finger.

Når I benytter festlokaler til bryllup hos Odder Parkhotel er der også mulighed for at leje værelser til jeres gæster - eller de har mulighed for selv at booke sig ind, så der ikke skal arrangeres hjemtransport om natten. Kort sagt - vores bryllupslokaler i Østjylland har de perfekte rammer for jeres kærlighedsfest.

Fest så længe I har lyst på Odder Parkhotel

Vores bryllupsarrangement indeholder velkomstanretning, selvvalgt 3-retters menu, øl, sodavand og vin ad libitum og kaffebord. Modsat mange andre bryllupssteder, så er vores arrangement ikke tidsbegrænset, så I kan feste, så længe I har lyst

Velkomst

Cremant de Bourgogne, hertil 2 slags mandler, grissini og dip

Menu

3 valgfrie retter fra selskabsmenukort 1 og 2

Se vores selskabskort

Vine

Husets vine ad libitum under middagen

Kaffe/te

Vælg kransekage, småkager eller chokolade

Fri bar

På buffet efter middagen med øl, sodavand og husets vine

Natmad

Valgfri fra natmadskortet

Kr. 1.095,- pr. kuvert

* Prisen er inkl. service til egen medbragt bryllupskage.
* Romantisk bryllupsfest på Montra Odder Parkhotel er ikke tidsbegrænset.

Kom forbi og bliv inspireret til dit bryllup nær Aarhus

Vi vil allerhelst mødes med jer til en uforpligtende snak om jeres ønsker til selskabslokalerne på hotellet inden brylluppet. Så kom gerne forbi og se vores bryllupslokaler, prøv vores gode mad og mærk stemningen.

Kontakt os på tlf. 86 54 47 44 eller udfyld formularen.

Gratis overnatning i luksussuite efter jeres bryllupsfest

Hold dit bryllup her og Montra Odder Parkhotel tilbyder en gratis overnatning til brudeparret i luksussuite. Sidst skal det nævnes, at vi udover at have skønne lokaler til bryllup, også har perfekte fotolokationer til bryllupsbillederne