Konfirmation i Århus og omegn

Konfirmationen er den første rigtige fest - og en af familiens helt store mærkedage.

Fantastisk konfirmationsfest i 2019

Vi sørger for, at konfirmationsdagen bliver helt speciel, når I holder festen på Montra Odder Parkhotel. Vores venlige personale sørger for, at alt går rigtigt til, og jeres gæster vil med garanti føle sig velkomne i vores hyggelige festlokaler. Vi har omgivelserne til en lækker konfirmationsfest nær Århus i forår/sommer 2019 – Odder er perfekt selvom konfirmationen foregår i Aarhus midtby, da det er nemt for gæster fra hele landet at komme til. Der er også mulighed for at booke en overnatning for jeres gæster.

Vi sammensætter gerne en dag præcis efter jeres ønsker til mad og budget, så kom forbi til en uforpligtende snak – tag konfirmanden med så I kan se konfirmations lokalerne i fantastiske Odder.

Kontakt os på tlf. 86 54 47 44 eller udfyld formularen

 

Maden og konfirmanden er i centrum

Montra Odder Parkhotels dygtige kokke gør sig særligt umage med maden til jeres gæster. Vi har altid gode forslag til menuer og laver nye menuer i begyndelsen af hvert år. Men selvfølgelig kan konfirmanden også selv sammensætte menuen sammen med sine forældre.


Smuk borddækning og flotte indbydelser til jeres konfirmation

Vi hjælper gerne med specielle blomsterarrangementer, bordkort, m.m., og I kan også købe indbydelserne til jeres gæster, hvis I ønsker det. Prisen er kr. 8,- pr. stk inkl. kuvert, eksl. porto.

Vil I have musik?

Vi kan evt. skaffe musik eller anden underholdning, og vi sørger selvfølgelig for at holde styr på rækkefølgen af sange og taler, så ingen bliver glemt undervejs.

Overnatning til særpris ved konfirmationen

Hvis jeres gæster overnatter på Montra Odder Parkhotel efter festen, giver vi rabat på værelserne.


Ud af huset

Ved bestilling ud af huset gives 10% rabat pr. person. Prisen er inkl. levering i Odder by ved min. 20 personer. Uden for byen eller under 20 personer koster det kr. 345,-