Tilbud på hotelophold

De lækreste billige overnatninger tæt på Aarhus

Selvfølgelig har I fortjent en billig overnatning på hotel af og til – et par dage, hvor der kun står nydelse i kalenderen. I omgivelser der inviterer til det. Med gastronomi og udvalgte vine, som vores 4 stjerner vil være bekendt. Og i gode hænder hos vores personale, som elsker at overraske - bare ikke på regningen. Vi sørger for at strikke de bedste og billigste overnatningstilbud på hotel sammen til jer, så det ikke blot er en billig overnatning, men et tilbud på hotel i særklasse!

Vi sørger ofte for lidt underholdning på hotellet, og i den forbindelse giver vi jer altid en billig overnatning oven i hatten, så I ikke skal køre hjem – også selvom I kommer inde fra Aarhus midtby. Tag en ekstra dag væk fra larmen og nyd vores tilbud på hotelophold.

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel, med en eksklusiv, varm og atmosfære fyldt indretning og mange dejlige ferieophold at byde på. Vi bor tæt på skov og strand - og kun 20 km fra Aarhus og byens mange attraktioner. Derfor er det perfekt at kombinere et hoteltilbud med adgang til en af vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Den Gamle By, Mosegård Museum, Fængslet Djurs Sommerland og Randers Regnskov, så I får rabat på entréen, når I køber billetten på hotellet.

Velkommen til alle vores forrygende hotel tilbud på Montra Odder Parkhotel ! Læs mere om vores spændende deals på weekendophold for 2 her

Wellness og hudpleje

Wellness og hudpleje

Forkæl dig selv på Clinic Worre i et roligt og behageligt miljø, hvor du altid er i trygge hænder

Læs mere
Studiebolig

Studiebolig

Vi tilbyder 20 studieboliger tæt på Århus. Du vil have mulighed for at bo alene eller sammen med en anden studerende.

Læs mere
Kickoff

Kickoff

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff-arrangement på Montra Hotels.

Læs mere
 Aktiviteter og samvær

Aktiviteter og samvær

Tilbud til personaleforeninger. Aktiviteter og samvær på Monta Hotels.

Personalearrangementer

Læs mere
Julefest

Julefest

Klassisk jul med med alle de lækre retter julen kan byde på. DJ'en spiller sikre hits til dansegulvet.

Pris pr. person fra kr. 399,-

Læs mere
Gavekort

Gavekort

En oplagt gave til dem der ønsker sig oplevelser.

Læs mere