Sommerophold

Ferie i Danmark nær Aarhus

Nyd en par- eller familieferie med et sommerophold på Montra Odder Parkhotel nær Aarhus i sommerferien 2019. Når I holder sommerferie hos os, får I gratis entré til Moesgaard Museum, lækre værelser og en udsøgt 2-retters middag eller sommerbuffet. Det er altså den perfekte ferie for jer, der vil opleve Østjyllands smukke kultur og Aarhus kulturliv.

Oplev Moesgaard i sommeren

Moesgaard Museum forener natur, arkitektur og kultur. Det spændende museum er et besøg værd, når du holder sommerferie ved Aarhus. Det inkluderer både visuel filmisk fortælling, flotte malerier og det unikke arkitektoniske ydre på selv museet, hvor du kan gå på taget og opleve den smukke udsigt.

Book et kulturophold og oplev Østjyllland

Når du booker din sommerferie på Montra Odder Parkhotel får du entré til Moesgaard og kan springe køen over. Derudover ligger Montra Odder Parkhotel perfekt placere i Odder by ved vandet tæt på Aarhus. Derfor kan du i forbindelse med familieferien nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg på Moesgaard Museam, Fængslet i Horsens eller tage på shopping i Aarhus.

Sommerophold inkl. entrébillet og sommermenu

Book din sommerferie nu og få entré til Moesgaard og sommermenu med i prisen.

  • Entré til Moesgaard Museum
  • 2-retters middag eller sommerbuffet
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Tilbuddet gælder i perioden 28/6 til den 4/8

For kun
625,-

Ta' børnene med - Børn under 12 år er 1/2 pris

Book nu

Fængslende oplevelse

Bliv en ekstra nat og få tid til at besøge FÆNGSLET i Horsens.

  • Entré
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

395,-
Pris pr. person

Bestil nu på tlf.: 8654 4744 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Deltag i vores sommerkonkurrence og vind et ophold!

Du har nu mulighed for at vinde ovenstående sommerophold. Spil med og deltag i konkurrencen ved at matche seværdighedernes logoer med korrekt fotos og beskrivelse. 

Deltag nu!

Med i opholdet får du gratis entré til en nærliggende seværdighed samt en udsøgt sommermenu, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet gælder for 2 voksne og 2 børn og har en værdi på 1.875 kr.  

Vil du gerne være sikker på at komme afsted, så book opholdet allerede nu. Hvis du trækkes som den heldige vinder, refunderer vi naturligvis beløbet. Du kan læse konkurrencebetingelserne hér.