Fængslet Horsens

Overnatning nær Fængslet i Horsens

Har du nogensinde tænkt over, hvordan livet bag tremmer er og har været? Kunne du godt tænke dig, at opleve et vaskeægte fængsel indefra? Nu har du chancen! Besøg Fængslets museet i Horsens med verdens største fængselssamling, hvor du får et virkelighedstro indblik i fængselslivet igennem de seneste 153 år. Du vil høre historier om både fangernes og fængselsbetjentenes daglig gang i fængslet.

Nå du bevæger dig rundt på museet, vil du møde fangerne og fængselsbetjentene, når de, som skygger, går forbi på gangene. Du vil, via tilkoblet skærme, kunne høre dem fortælle om alt fra familieforhold til problemer med kriminalitet. Udover fængslets prisbelønnede museum, er der også mulighed for en række andre aktiviteter herunder overnatning og guidede ture i fængslet.

Ønsker du at læse mere om de forskellige aktiviteter i fængslet, så kan du besøge fængslets hjemmeside.

Book vores fængselsophold 

Montra Odder Parkhotel er beliggende i Odder lige mellem Horsens og Århus. Det betyder, at der kun er en lille halv times kørsel fra hotellet til fængslet i Horsens. Hotellet er ligeledes placeret i naturskønne omgivelser, tæt på både strand og skov. Med et fængselsophold, fra Montra Odder Parkhotel, får I fri entre til fængslet og lov til at springe køen over ved indgangen. Derudover får I overnatning i flotte dobbeltværelser, En skøn 3-retters middag i hotellets restaurant samt adgang til hotellets store morgenbuffet.  

Fængslende oplevelse - oplev et fængsel

  • Entré til Fængslet i Horsens
  • 3-retters middag
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Pris pr. person

Kr. 695,-

Ved enkeltværelse er der et tillæg på kr. 200,- pr. nat 
Børnemenu kan bestilles og betales på hotellet

 

Ønsker du at bestille et fængslende ophold i fængslet i Horsens, så er du meget velkommen til at kontakte os på 8654 4744 eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kombiner dit fængselsophold med vores Moesgaard ophold 

Hvis du ønsker at kombinere dit fængselsbesøg med vores Moesgaards museums ophold, kan du få en fordelagtig pakke, hvor du får fri entre til fængslet plus overnatning for kun 395 kr. pr. person. Læs mere om vores kombinerede Moesgaard og fængsels ophold

Ønsker du at bestille et fængslende ophold i fængslet i Horsens, så er du meget velkommen til at kontakte os på 8654 4744 eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi samarbejder med en lang række attraktioner i Østjylland, som helt klart er et besøg værd. Du kan læse mere om vores forskellige samarbejdspartnere samt andre attraktioner nær hotellet her