Weekendphold for 2 i Jylland

Gælder alle ugens dage

Tag på et afslappende og billigt ophold med kulinariske oplevelser - Gælder weekendophold og hverdage

Nyd et weekendophold for 2 på 4-stjernet hotel i Odder syd for Århus med velrenommeret køkken, som byder på udsøgte smagsoplevelser.

Under vores billige weekendophold for 2 eller flere, har du muligheden for at koble helt af og nyde de lækre værelser, spaen, gourmetmaden og den smukke omkringliggende natur. Tag væk i en weekend eller nyd en ferie væk fra hverdagens stress og jag - du har nemlig mulighed for at booke dette luksus weekendophold alle ugens dage. Er du til underholdning, dans og musik, så tjek vores mange spændende events ud. Overrask en du holder af og køb f.eks. et forrygende weekendophold med dans eller et comedyshow. Læs mere om vores koncerter og events i Østjylland her.

Vælg mellem følgende weekendophold:

Besøgende der har nydt et weekendophold på Odder Parkhotel ved Århus

Målet for opholdet tæt på Aarhus har altid været at levere en personlig service. Vi forsøger at skabe et hjem for de gæster, der ønsker at opleve Østjylland. Odder Parkhotel samarbejder med flere østjyske seværdigheder og giver dig muligheder, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. Der er også mulighed for nemt at komme til Midtjylland, hvor der også kan opleves flere lækre og aktive ting under et familie weekendophold eller et ophold for 2.

Besøgende der har nydt et weekendophold eller hverdagsophold på Odder Parkhotel ved Århus siger:

"Vi siger tusind tak for et godt og hyggeligt ophold med super venlig betjening. Det har været et uforglemmelig weekendophold i Jylland."

 "Tusind tak for et hyggeligt weekendophold her hos Jer. Super betjening, samt fantastiske flotte og skønne omgivelser. Håber vi igen får mulighed for ar vende tilbage"

Classic ophold med forkælelse

  • 2 x overnatning
  • 1 x eftermiddagskaffe med kage på ankomstdagen
  • 2 x 2-retters middag eller buffet
  • 2 x morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 995,-

Book online