Weekendophold for 2 i Jylland

Hyggeligt weekendophold i Jylland

Afslappende weekendophold med fantastisk spa og kulinariske oplevelser

Roligt 4-stjernet hotel lige syd for Aarhus i afslappende bymidte med eget velrenommeret køkken byder dig velkommen til det lækreste weekendophold. 

Odder Parkhotel ser frem til, at invitere dig på et afslappende weekendophold – i nærheden af Aarhus, Moesgaard eller andre østjyske pejlemærker. Du får en rolig weekend, hvor der er tid og ro til at slappe af. En helt unik indretning på hotellet overrasker de fleste gæster, og weekendopholdet er helt sikkert er en oplevelse for alle. Under vores billige weekendophold for 2 eller mere, har du muligheden for at koble helt af og nyde luxus, gourmet og afslapning, helt uden at løfte en finger. Vi har også af og til weekendophold med musik og dans, hvor kendte kunstnere spiller op til forrygende aftener – læs mere om vores koncerter i Østjylland her.

Vælg mellem følgende weekendophold:

 Besøgende der har nydt et weekendophold på Odder Parkhotel ved Århus

"Vi siger tusind tak for et godt og hyggeligt ophold med super venlig betjening. Det har været et uforglemmelig weekendophold."

 "Tusind tak for et hyggeligt weekendophold her hos Jer. Super betjening, samt fantastiske flotte og skønne omgivelser. Håber vi igen får mulighed for ar vende tilbage"

Målet for hotellet tæt på Aarhus har altid været, at levere en personlig service. Vi forsøger at skabe et hjem for de gæster, der ønsker at opleve Østjylland. Hotellet samarbejder med flere østjyske seværdigheder, og giver dig muligheder, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. Der er også mulighed for nemt at komme til Midtjylland, hvor der også kan opleves flere lækre og aktive ting under et familie weekendophold.

Fredag
Check in fra kl. 14.00
Kl. 18.30 Middag m. 3 retter eks. Drikkevarer
Overnatning i dobbeltværelse

Lørdag
Morgenbuffet kl. 7.00-10.30
Kl. 18.00 Velkomst serveres i baren
Kl. 18.30 Middag m. 3 retter eks. Drikkevarer
Overnatning i dobbeltværelse

Søndag
Morgenbuffet kl. 7.00-10.30
Check ud kl. 11.00

 

Priser pr. person fra fredag til søndag

I standardværelse kr. 1.575,-
I luksusværelse kr. 1.775,-
I luksussuite m. spabad kr. 2.095,-

Book online


Priser pr. person fra lørdag til søndag

I standardværelse kr. 815,-
I luksusværelse kr. 915,-
I luksussuite m. spabad kr. 1.075,-

Book online


Tillæg i enkeltværelse kr. 200,- pr. værelse pr. nat under