Ophold for 2 i Jylland

Gælder alle ugens dage

Afslappende ophold med kulinariske oplevelser - Gælder weekendophold og hverdage

Roligt 4-stjernet hotel lige syd for Aarhus i afslappende bymidte med eget velrenommeret køkken byder dig velkommen til det lækreste hverdags- og weekendophold. 

Odder Parkhotel ser frem til at invitere dig på et afslappende ophold – i nærheden af Aarhus, Moesgaard eller andre østjyske pejlemærker. Du får et roligt ophold, hvor der er tid og ro til at slappe af. En helt unik indretning på hotellet overrasker de fleste gæster, og hverdags- eller weekendopholdet er helt sikkert en oplevelse for alle. Under vores billige weekendophold for 2 eller mere, har du muligheden for at koble helt af og nyde luksus, gourmet og afslapning, helt uden at løfte en finger. Tag væk i en weekend eller nyd en ferie væk fra hverdagens stress og jag. Dette forkælende ophold gælder alle ugens dage. Vi har også af og til weekendophold med musik og dans, hvor kendte kunstnere spiller op til forrygende aftener – læs mere om vores koncerter i Østjylland her.

Vælg mellem følgende weekendophold:

Besøgende der har nydt et weekendophold på Odder Parkhotel ved Århus

"Vi siger tusind tak for et godt og hyggeligt ophold med super venlig betjening. Det har været et uforglemmelig weekendophold."

 "Tusind tak for et hyggeligt weekendophold her hos Jer. Super betjening, samt fantastiske flotte og skønne omgivelser. Håber vi igen får mulighed for ar vende tilbage"

Målet for hotellet tæt på Aarhus har altid været at levere en personlig service. Vi forsøger at skabe et hjem for de gæster, der ønsker at opleve Østjylland. Hotellet samarbejder med flere østjyske seværdigheder og giver dig muligheder, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. Der er også mulighed for nemt at komme til Midtjylland, hvor der også kan opleves flere lækre og aktive ting under et familie weekendophold.

Classic ophold med forkælelse

  • 2 x overnatning
  • 1 x eftermiddagskaffe med kage på ankomstdagen
  • 2 x 2-retters middag eller buffet
  • 2 x morgenbuffet

Pris pr. person
Kr. 995,-

Book online