Gastro Week

10. - 20. oktober 2019

Vi er blevet udvalgt som en af områdets bedste restauranter til at deltage i Gastro Week. I uge 41 og 42 slår vi derfor dørene op til en hyggelig aften i gastronomiens tegn. Vi har sammensat en særlig Gastro Week menu, som giver dig mulighed for at nyde en udsøgt 3-retters menu til en fordelagtig pris. 

Vores kok er kendt for at blande ældgamle traditioner med moderne og nytænkende koncepter - netop for at skabe en kulinarisk oplevelse for dig. Køkkenets fokus er skabe fortællinger om kontraster – og det modsatte: Det komplementære. Du kan glæde dig til skøn madoplevelse, hvor kvaliteten er i højsædet.

4-stjernet Gastro Week Menu

Birkerøget perlehøne i urtebisque og maltbrød.

Mør kalv i morkel glace serveret med kartoffel fondant,
honning/limemarinerede bøgehatte og sprød rucola.

Variation af chokoladeparfait

3-retters menu
Kr. 260,-
Pris pr. kuvert

Bestil bord  eller på tlf. 8654 4744 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Eksklusiv vinmenu

Det er muligt at tilkøbe en luksus vinkuvert med 3 glas.

Rooiberg Chardonnay, Sydafrika, Chateau La Croix, Pomerol, Banyuls Rouge, Gerad Bertrand, Syd Frankrig

3 glas
kr. 200,-
Pris pr. kuvert

Vær opmærksom på følgende:
Du skal fremvise din tilsendte billet enten på mobil eller print.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.